Over Echte Bakker van der Veer

In het kort...

Jaap en Aukje maakten in 1990 de stap van Friesland naar Barneveld.
Ze hebben in dat jaar de bakkerij overgenomen van bakker Rinus Zegers, en na wat hulp van de oud-eigenaar zijn ze hun eigen koers gaan varen. Nu bijna 25 jaar verder hebben ze zo'n 15 mensen in dienst, en al veel bakkersprijzen behaald: in 2009 hebben ze de titel: "MKB Bedrijf van het jaar 2009" gewonnen en in 2013 hebben ze de titel: "Bakker met Ster" binnen gesleept.

Jaap en Aukje van der Veer: "We zijn trots op wat we allemaal samen met ons team hebben bereikt."

De Bakkerij

Brood
In onze broodbakkerij wordt iedere dag vers brood gebakken, zodat u als u de winkel binnentreedt wordt verwelkomend door de geur van vers brood. In totaal zijn er zo'n 60 soorten broden, Waldkorn®, Gildekorn, Gildegraan, Omega en Gildemaïs om een paar te noemen. Tevens zijn wij volledig gecertificeerd volgens hygiënecodeBanket
In onze banketbakkerij worden het gebak en de taarten gemaakt. Daar wordt ook de welbekende Gelderse Verleiding gemaakt

Wilt u graag iets speciaals met uw gebak of taart? Wij hebben de oplossing: een fototaart!

U stuurt naar ons een foto met eventueel een tekst en dan drukken wij deze op eetbaar papier, zodat het op het gebakje of de taart kan gelegd kan worden.Ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor bijvoorbeeld een petit fourtje met het bedrijfslogo erop. De Friese oranjekoek ontbreekt bij ons ook niet.

Wilt u graag iets anders? Vraag naar de mogelijkheden in onze winkel of neem contact met ons op!